Joskus käy niin, siis mullehan tosi "harvoin", että intaantuu tekemään jotain niin vimmalla, ettei meinaa osata lopettaa olenkaan...Mutta minkäs sille sitten voi jos joku himo iskee ni iskee, niin ne kilotkin on tullu suklaatia hotkimalla ko ei voi mitään ko se HIMO vaan iskee 

Mutta nyt sitten näihin kuparitöihin. Sehän on meinaan niin että kupari voittaa mennentullen hopean meikäläisen maussa. Kyllä se hopeeki kelpaa, patinoituneena se vaan on mieleisempää..hih! Kyllähän sitä jotain hopeajuttujaki on kiepunnu ja viäntäny ja kiäntäny...mutta ton kuparin kanssa käy aina niin, että ko alottaa sen kanssa pemuaan ni aika katoaa huomaamatta jonnekki Mutta totuushan on se, että sitä kokeilis ja tekis mitä tahansa jos olis kaikkeen aikaa... 

Nämä korut ne on kieppunu ja vaappunu mun sormissani yhtenä iltana, tai no se mikään yksilta ollu...eilen se oli ko sain "kohtauksen" ja tämmösiä niistä sitten tuli.

  

materiaalinahan tietty sitten sitä kuparia (helmiä, ketjua, lankaan...niin taivuteltua, pyöriteltynä kuin nuijittunakin) antiikkikuparin väriset metalliset linnut.

materiaalinahan tietty sitten taas sitä kuparia (helmiä, lankaan...niin taivuteltua, pyöriteltynä kuin nuijittunakin) Swarovskin 6mm kristalleja.

materiaalinahan tietty sitten vieläkin sitä kuparia (helmiä, ketjua, lankaan...niin taivuteltua, pyöriteltynä kuin nuijittunakin) sekä 8mm karneolihelmiä.

jahans ja eiko valmistautumaan kutomolle lähtöön. Pitäs tehä elämäni ensimmäinen ontelopoppana, saas nähä mihin vanut on tungettu ko lopetan, heh!

******