kyllä sitä immeinen on vaan omituinen kapistus, ilta ja yömyöhään kyhäilee kaiken maailman koruja...kait sitä vois paremminkin aikansa viettää ?!?!...no juu-ei ;-D

Eräs sukulaismees on kaamea "kellofriikki"...taskukellojakin on vinopino...niimpäs sitten aattelin ilahduttaa tämmöisellä kellonperällä.

Iso jousilukko 925 hopeaa, ja tuo toisen pään lukko onkin omatekemäni 1,0mm hopealangasta. Muutoinkin käytetty 1,0 mm hopealankaa ja kivihelmet Dalamtion jasper . Onhan se vähän "naisellista" laittaa ny helmiä miehen kelloperään mutta puolustuksena: noi on kyy aika miehekkäät "helmet" :-)

"Dalmis -kellonperät"

473981.jpg

"Hematiittiristi"

Hematiitin värisistä välihelmistä, hematiitti helmistä ja hopeoidusta metallilangasta tehty ristiriipus. Lukko käsin tehty ja sulautettu koruun, voipi muunnella ketjun kokoa lukkoa siirtämällä...

474058.jpg

"Savusyherrys"

Ohuesta hopeoidusta metallilangasta väännetty runko, simpukkahelmeä, hematiitin värisiä välihelmiä ja savunsinisiä lehtilasihelmiä. Lukko väännetty 0,8mm hopeoidusta kuparilangasta.

474274.jpg

Enkelinsiipihelmikoe nro II :-).... Vihreä sudenkorento :hopeoitua kuparilankaa, lasi/muovihelmiä, hopeoidut nyörinpäät ja lukko väännetty hopeoidusta kuparilangasta....ja aivoriihi jatkuu...

"Sudenkorento"

474328.jpg

Sininen sudenkorento -setti (korennon korkeus n. 4cm). Kullattua kuparilankaa, koukut & ketju hopeaa, lasi- ja välihelmiä.

476336.jpg

ja ehän tietenkään aivoriihen ollessa kuumimmillaan voinut välttyä muutamalta enkulalta vaikken niitä "harrastakkaan" (3kpl kännyenkulaa lasihelmistä ja yksi puuhelmellä höystettynä) :-). Laitampa ne postiin jo samontein omistajilleen menemään...

474488.jpg476046.jpg

Kesäfiilisten keskellä eksyin sitten kuitenkin tekemään jotain "synkkääkin" :-) Kumitettu nauha, lukko nikkelivapaa, nyörinpäät hopeoidut, koukut nikkelivapaat, helmihatut hopeoidut, lanka hopeoitua kuparilankaa...meikkistä itteeni ei sytytä ollenkaan koko setti...tulipahan tehtyä :-)

Musta uusiohelmisetti:

476053.jpg

Noh eipäs myö kauan "synkistelläkkään" kun taas kevättä ja kesää rinnuksiin :-) Lemmikkisettiin käytetty vaalenasininisiä lasihelmikukkia, välihelmiä, hopeoitua kuparilankaa kukkiin, hopeaa koukut, ketju ja riipuksen kukkanipun kiinnikelenkki.

"Lemmikkisetti"

476059.jpg

Rantakelien lähestyessä...joo ne onki toooosi lähellä ;-) no fiilistellään.... pitäähän nilkkaakin koristamaan jotain tehdä... Muovihelmiä ja puuhelmiä ja kumilankaa...Tälle vois antaa nimen "maastoudutaan järveen" :-D

476061.jpg

Enkelinsiipihelmikoe nro III - kukkia (hopeaa ja lasihelmiä) Oliki semmonen koe että iski omaan syrämmeen, tykkään ite kaamiasti ;-)

"Jääkukka" -setti (kukan korkeus n. 5cm)

476167.jpg

"Kultakukka" -setti (kukan korkeus n. 4cm):  Hopeaa, lasi- ja välihelmiä.

476200.jpg

samaa sarjaa tuli täydennettyä rannekorulla...

480971.jpg

Tuli ideoiteltua Pikkukukka -sormuski, niitä tulikin heti väännettyä muutama, tais tulla meikkiksen "uusi hittituote"...ite tykästyin niin että yksi killuu jo sormessa toista päevää, mikä on aikas outoa kun en osaa liiemmälti yleensä edes pitää mitään koruja ylläni...varsinkaan sormuksia :-)

481050.jpg

sormus on kyllä yllättävän mukava pitää vaikka se onki tommonen "törö" :-) laittaan ny vielä törötyskuva tähän väliin...

482315.jpg

sitten olis kuvaa "Sinikukka" -sarjan korviksista ja...

476202.jpg

..."Pikkukukat" -sarjan korviksista...oma suosikki!!! :-) (kukan korkeus n.2,5cm)

476293.jpg

nooo sitten olikin taasen jo virkkauksen vuoro ;-) Ohutta hopealankaa,8mm hematiittihelmi, 0,8mm langasta pallon pidike ja hopeinen ohut panssariketju. Tällaanen siitä sitten tuli:

481171.jpg

481133.jpg

mitähän sitä sitten kehittelis...hmmmm ;-D...joo hei "yksi pieni eleffantti maarrrrrssi näin, aurinkoista tietä eeeeteeeenpäin. Koooooska matka oli hauska niin pyysihän mukaan yhden tooooveeerin...." ....eiköhän eleffanttus saane kavereita lähitulevaisuudessa :-)

482540.jpg

Mukavaa viikonloppua kaikille!!