Tuli tuossa taasen leikittyä kirjomagneettihematiitillä. Se on musta niin magee ko onko öljypisara. Ite tykkään ja oon tunkemassa sitä jokapaikkaan, sopi se siihen sitte tahi ei ;-D  Mutta hei senhän pitäisi olla myös terveysvaikutteinen, joten siitä saan taas yhden syyn :-D Noh tässäpä nämä muutamat öljyt :

"Syysmeri"

2003292.jpg

KAULAKORUSSA: vaijeria, iso n.4cm foliolasinappi, vihreitä välihelmiä, kirkkaanvihreitä lasikuutioita, kirjomagneettihematiittihelmiä, kuparia

"OvalPetrol"

2003322.jpg

RANNEKORUSSA: lysterireunaisia erivärisiä litteitä lasihelmiä, vaijeria, kirjomagneettihematiittihelmiä, kuparinvärisiä välihelmiä, kuparia, erivärisiä lasikuutioita, antiikkikullatut messinkipäällyshelmet.

"RuutuPetrol"

2003329.jpg

RANNEKORUSSA: lysterireunaisia erivärisiä ruudunmallisia litteitä lasihelmiä, vaijeria, kirjomagneettihematiittihelmiä, kuparinvärisiä välihelmiä, kuparia, antiikkikullatut messinkipäällyshelmet.

Greenpetrol

2003382.jpg

RANNEKORUSSA: vaijeria, kirjomagneettihematiittihelmiä, kuparinvärisiä välihelmiä, metallihelmihattuja, kuparia, antiikkihopeoidut messinkipäällyshelmet.