Talvi se vaan tekee tuloaan ja tummatunnelma tempaa mukaansa...kivaa ko saa taasen poltella lyhdyissä kynttilöitä ...ja "tontut liikkuu"!?!? ;-D Joku voi muistaa joskus keväällä kun puhuin tuosta kasvihuoneprojektista...nooh tein, tai no oikeestaan minä vaan ideoin ja orjuutin sitte toista tekeen, tilataideteoksen ja otin kasvihuoneen talvikäyttöön...ja orjahan tietty oli miun mies ;-D...hö-hö ...se raukka saa aina osakseen "orjuutusta"...tälläkertaa sai toteuttaa mun tilataideteoksen eli ripustaa lyhtyjä kasvihuoneen sisälle :-D...saas nähdä tulooko sinne niitä lisää :-D

1006706.jpg

hopiat sitten saapu ja kaikesta tohinasta huolimati sain viimesteltyä keskeneräisistä koruista kolome settiä valmihiksi, yks setti jäi sitten lojuuttamaan luatikon pohojalle :-).... oottakooon siellä, ei se ainaskaan mihkään sieltä karkaan piäse ;-D

1. "FlowerLady" - setti: ranne-, kaula- ja korvakorut (metallifiguureita, vaijeria, lasihelmiä, 4mm rodoniittiä,hopeiset solmusuojat ja patinoitua HOPEAlankaa  :-D)

1006601.jpg

2. "Lámparavidas" -setti: ranne-, kaula- ja korvakorut (patinoitua HOPEAA, metallia, muskoviitti-, valtamerijaspis-, blackvinedjasper- ja astrofylliittikiveä, kristalleja, vaijeria)

1006627.jpg

3. "Marestrella" -setti: korvikset, rannekoru ja kaulakoru (HOOOpealankaa, -paloja, -solmusuojat, maskotit ja koukut, helmiäistä, kristalleja, lasihelmiä, vaijeria)

1006672.jpg

ja viimosena kuvatus ajat sitten tekemästäni yhdestä "Suapasnilkkiksestä" :-D

1006738.jpg