pitkästä aikaa...Tässä on niin monta rautaa tulessa, ettei oikein tiedä minne päänsä työntäisi...mutta onneksi pää on vielä kestäny matkassa ;-D ainaki melkein...joskus joutuu miettimään niin tuiki tavallisia juttuja. Mielenkoukeroista ei vaan irtoa, sen voi todellaki sanoaa että sillo tuloo "overflow:t" Noo mutta mitäs pienistä, jos pää nyt sattuu vähän taakan alla pettämään ni kädet ei :-D noh tässä ne lupaamani korut kuitenkin kuvina:

 

"Amatzon"

1986911.jpg

KAULAKORUSSA: Turkoosin värinen puu -riipus 35mm (Cinnabar), Amatsoniittia 6mm, Prafeemia, välihelmiä, vaijeria, anttiikkikullattuja messinkipäällyshelmiä.

 

"Mustajää"

1986916.jpg

KAULAKORUSSA: Hematiitin värinen keramiikka riipus, mustaksi värjättyä helmiäislasihelmiä 8mm, metallihelmiä, hopeoitua kuparia, vaijeria, hopeoitujamessinkipäälyshelmiä ja välihelmiä.

 

"LittleBlack"

1986918.jpg

RANNEKORUSSA: Metallihelmiä, sydämen muotoinen lamppuhelmi, vaijeria, lasihelmiä, välihelmiä, hopeoituakuoparia.

 

"BlueHarts"

1986921.jpg

RANNEKORUSSA: Välihelmiä, sinisiä sydän lamppuhelmiä, välihelmiä, vaijeria, kuparia, kuparinvärinen metallilukko.

 

"Magnetblues"

1986924.jpg

RANNEKORUSSA: Kuparia, tummansinisiä sydänlamppuhelmiä, vaijeria, antiikkikullattuja messinkipäälyshelmiä, vaijeria, välihelmiä, magneettista kirjohematiittiä.

 

"Goldbeauty"

1986928.jpg

RANNEKORUSSA: Sydämen muotoinen lamppuhelmi (kulta), akryylihelmiä, lasihelmiä, välihelmiä, kullattua kuparia, anttiikkikullattuja messinkipäälyshelmiä, vaijeria.

 

"Redcopperhart"

1986931.jpg

KAULAKORUSSA: vaijeria, karneolia 8mm, välihelmiä, kultakiveä 10mm, kuparia, kuparinväristä metallia, suuri tsekkiläinen lamppuhelmi rubiini-pronssi 30X18mm.

 

Tälläisiä töitä tälläkertaa...palailemisiin ...pysykää kanavalla ;-)