ja paljon kuparia...sekon sattuu oleen meikäläisen ehoton ykkössuosikki...siinä hopiat sekä kumppanit kylmenee rinnalla... :-D Noh tälläkertaa on päässyt kyllä myös hopea mukaan töihin...sitten eikun kattelemaan...

"Ocean-12"

RANNEKORUSSA: turkoosia 8mm ja taivuteltua kuparilankaa 0,8mm. (Lukot molemmissa päissä)

"Rosepine"

 

RANNEKORUSSA: ruusukvartsia 4x8mm, vuorikristallia 4mm, vaaleanpunaisia kristalleja 8mm, valkokirkaskuviolasisydämiä, vaaleanpunainen foliolasisydän, hopeinen lukko, hopeiset vaijerinsuojat ja päällyshelmet, vaijeria, taivuteltua hopealankaa 0,7mm.

"Smoke"

KAULAKORUSSA:obsidiaania 6mm ja 10mm, hopea lukko kuupintaisia mustia lasihelmiä 6mm,taivuteltua hopealankaa, mustia välihelmiä, vaijeria, hopeiset vaijerinsuojat ja päällyshelmet.

"Mali"

 

KAULAKORUSSA: Turmaliinia 5-11x4mm, hopeinen lukko, hopeisiahelmiä 6mm, hopeiset vaijerinsuojat ja päällyshelmet, kuupintaisia mustia lasihelmiä 6mm ja vaijeria.

"Sincella"

KAULAKORUSSA: turkoosin sinisiä särölasihelmiä 8mm, kuupintaisia sinisiä lasihelmiä 6mm, turkoosinsinisiä foliolamppuhelmiä 10mm, sinisiä simpukkakolikoita, mintunvalkeita sydänlasihelmiä, taivuteltua kuparilankaa 1mm, kupariset vaijerinsuojat ja päällyshelmet, vaijeria ja sinisiä välihelmiä.

"Jadeliina"

KAULAKORUSSA: Jadea(vihreä omena) 10mm, kuupintaisia lasihelmiä (oliivi) 8mm, helmiäislasihelmiä 8mm (oliivi), taivuteltua ja kieputeltua 1mm kuparilankaa.

"Kuutzaro"

KAULAKORUSSA: tsaroottia 6mm, 6mm ja 8mm kuupintaisia sinisiä lasihelmiä, hopeinen sydänsalpalukko,  taivuteltua hopeaa, vaijeria, hopeiset vaijerinsuojat ja päällyshelmet, vaalenasinisiä välihelmiä.

"Kultaquu"

RANNEKORUSSA: kultakiveä 10mm, kuupintaisia sinisiä lasihelmiä 8mm ja 6mm, taivuteltua ja kieputeltua kuparilankaa 1mm.

"Blackcrystal"

RANNEKORUSSA: hopeaketju, tsekkiläinen lasisydän (musta/kirkas), Swarovskin silver shade 6mm kristalleja, vuorikristallia 4mm, vuorikristallipötköjä 4-5mmx8mm, hopeiset korunosat, vaijeria ja taivuteltua hopealankaa 1mm.

"Mage"

RANNEKORUSSA: magneettista kirjohematiittia 8mm, 1mm taivuteltua/kieputeltua kuparilankaa, kuparisetlukot molemmissa päissä.

ja viimeisenä muttei vähäisempänä:

"Littleone" -lapsen kaulakoru

KAULAKORUSSA: helmiäisiä lasihelmiä 6mm (punainen), punaisia välihelmiä, hopeinen lukko ja korunosat, vaijeria.